Novosti

KLAPA "RAGUSA" JE DOBITNIK "PORINA" U KATEGORIJI 19 - NAJBOLJI ALBUM POP - FOLKLORNE GLAZBE ZA ALBUM NA "STRADUNU - ANTOLOGIJA - LIVE".
ZA ISTI ALBUM PORIN JE DOBIO I ĐURO BRATIČEVIĆ ZA GLAZBENU PRODUKCIJU.
antologia

Youtube kanal

Klapa Ragusa se predstavila i na Youtube servisu.

Link

Poštovani posjetitelji, ovo je knjiga gostiju u koju možete unijeti svoje doživljaje i iskustva sa koncerata klape Ragusa, ili jednostavno podjeliti Vaše osjećaje i/ili komentare u vezi određenih pjesama ili klape Ragusa općenito.

Ukoliko želite dodati svoj komentar u Knjigu gostiju, molimo kliknite na:
dodaj komentar u Knjigu gostiju

Pregled Knjige gostiju (50)

komentari su poredani tako da je zadnji komentar na vrhu, a prema dolje su stariji komentari

sućurka
2009-05-15
pozdrav iz Kaštili!nadan se da ćemo Vas barenko botu imat čast i zadovoljstvo ugostit na Večerima dalmatinske pisme.
Danijela
2011-11-21
Hvala vam za tri nepozabne nastope pri nas v Sloveniji....očarali stme ma z vašo iskreno interpretacijo krasnih pesmi! Za sodelovanje bi bili zelo veseli in počaščeni! Lep pozdrav! (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) Vitezi Celjski
ljiljana kosanovic
2011-10-28
sunce jace sija u Vojvodini kad Vas slusamo :)))
...prekrasno!!!!!
libertas70
2011-07-29
Vi prenosite na najljepsi nacin sliku ovoga podneblja i nasega Grada.Zelim vam u vasemu poslu puno uspjeha i jos puno,puno lijepih pjesama
Anton Toni Petricevic
2011-07-04
VELIKI i lijep pozdrav iz Kragujevca, od Peraštanina. Vaša muzika mi krijepi dušu u kontinentalnom ambijentu. Slušam Vaše pjesme svakog dana i sanjam o mom moru u Boki. Hvala Vam do neba. Živjeli.
Jozo Jurušić
2011-05-01
Volim sve klape,pa ako i vas koji ste posebni zbog glazbene pratnje i ženskog alta. Molim Vas da mi pošaljete note Vaših pjesama ili pjesama drugih klapa koje imate na raspolaganju na moj mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
marko grubić
2011-02-20
obožavan vašu klapu najbolji ste....pozdrav iz PRIDRAGE
gracijela
2011-02-10
upoznala sam vas na gostovanjima gdje sam kao novinarka radila i ja. od srca vas je gušt slušati! u to vrijeme sam vas snimala sa svojom kamerom, a sad vas guštam na netu.
još puno uspješnih poslovnih godina vam želim i svako dobro u životu svima vama.
Gracijela-ISTRA